Форум о боксе в Украине

Форум о боксе в Украине

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.10.2026 - 01:43:32
Страницы:  1  

Що вибрати у FitLine для початку?

АвторСообщение

Zolotie ruki •

Ветеран

Статистика:

Побачив останнім часом FitLine, почав читати про продукти і стало цікаво спробувати. В першу чергу цікавить енергія протягом дня і нормальна щоденна підтримка організму, але купувати навмання не хочу. Там є окремі продукти і готові набори. Що краще брати людині, яка FitLine взагалі ще не пробувала, щоб почати без купи зайвих банок?

Сообщение # 1 26.09.26 - 20:42:30
RE: Що вибрати у FitLine для початку?

Ната Т •

Ветеран

Статистика:

Якщо пробуєте вперше, я б не збирав набір сам по одному продукту. У FitLine є готовий базовий варіант, де вже поєднані продукти на ранок і вечір. Там є підтримка вітамінами та мінералами, плюс продукт для енергії в першій половині дня. А вже додаткові речі типу продуктів для спорту, шкіри, суглобів, судин, серця і так далі можна дивитися потім, якщо вони вам взагалі потрібні. Так простіше зрозуміти сам FitLine і не витрачати гроші одразу на пів каталогу.

Сообщение # 2 26.09.26 - 21:25:43

Ленота-Мурота •

Ветеран

Статистика:

Можеш глянути ось цей розбір FitLine Optimal Set. Там якраз пояснено для людини, яка тільки знайомиться з FitLine: що входить у базовий набір, для чого кожен продукт, як це приймають і чому їх поєднують разом. Є ще особистий досвід автора, тому легше зрозуміти не тільки склад, а навіщо взагалі люди беруть цей набір. Я б спочатку розібрався з цим варіантом, а вже потім вирішував чи потрібно щось ще.

Сообщение # 3 26.09.26 - 22:06:34
◄ Рецидив та повторне лікування : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum powered by: vBulletin 7.6.0